tja

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner

tja

Inlägg  gesunda i tor okt 15, 2009 12:59 pm

hej jag undrar om det är någon som kan förklara varför inte spelet startar när man har lagg till vissa moddar? rutan är bara svart och inget mer händer men om man tar bort just den modden så startar det. funkar dom inte eller? .. sen om någon har en fungerande länk till någon maskin med band Smile

gesunda

Antal inlägg : 2
Registration date : 09-10-07

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: tja

Inlägg  flightace i tor okt 15, 2009 6:58 pm

förmodligen så funkar inte modden då nej,,kan bero på att den inte funkar ihop med nån annan av dina moddar eller så.
prova och ta bort alla utan jusst den som inte funkar.

Cat bandtraktor : http://new.ls-uk.info/index.php?action=downloads;sa=downfile&id=1577

flightace

Antal inlägg : 4
Registration date : 09-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

^^

Inlägg  gesunda i ons nov 18, 2009 3:10 am

flightace skrev:förmodligen så funkar inte modden då nej,,kan bero på att den inte funkar ihop med nån annan av dina moddar eller så.
prova och ta bort alla utan jusst den som inte funkar.

Cat bandtraktor : http://new.ls-uk.info/index.php?action=downloads;sa=downfile&id=1577



okej. jo den vet jag om men den snurrar inte banden på :s ska pröva lite å se Smile

gesunda

Antal inlägg : 2
Registration date : 09-10-07

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: tja

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet